I løpet av februar 2011 skal jeg gjennomføre et stort og spennende multimedialt dokumentarprosjekt om mennesker fra hele Norge.

Jeg skal portrettere mennesker som har en interessant jobb eller en spennende historie å fortelle – fra hvert fylke i Norge. Dette skal være hverdagsportretter, og jeg trenger deres hjelp til å finne disse flotte menneskene! Prosjektet havner forhåpentligvis på et leserbrett nær deg, og er min hovedoppgave ved fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo.

Planen er å gjøre et multimedialt portrett som inneholder lyd, bilder og stills fra hvert fylke. Personen jeg portretterer bør være representativ for det aktuelle fylket og ha mulighet til å fortelle sin historie på en god måte. Jeg har allerede fått mange gode tips rundt om i landet, men jeg trenger flere damer eller karakterer i fylkene Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Hedmark, Hordaland, Nord-Trønderlag, Vest-Agder, Vestfold, Oslo og Østfold. Kjenner dere noen andre mennesker rundt om i landet sier jeg gjerne takk til det også!

Så hvilke mennesker ønsker jeg? Jeg ønsker vanlige mennesker som f.eks. har en litt uvanlig jobb, interessant historie eller bakgrunn å fortelle om. Jeg er ute etter en god historie å formidle. Om du er i tvil om personen du tenker på er riktig så send meg heller en mail så kan jeg sile ut:)

Jeg håper dere kan tipse meg om konkrete karakterer i alle aldre som har en god, visuell historie å fortelle, eller eventuelt steder som kan være interessante. Alt er egentlig av interesse. Ikke nøl med å komme med tips!

Jeg starter opptakene allerede mandag 31. januar og skal holde på i tre uker  på opptak.

Jeg setter pris på alt av tips på interessante personer. Skriv det enten i kommentarfeltet eller send meg en mail. Takk på forhånd!